Ylös

 • Uutuus
 • Uutuus
 • Uutuus
 • Uutuus
 • Uutuus
 • Uutuus
 • Uutuus
 • Uutuus
 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 6 / 12
Tämä tuote on lisätty maanantaina 08 heinäkuuta, 2024.

Walkera T210 mini SE, normaali ohjain

Alle 249g, 8000x6000 kuvien tarkkuus ja 4K 30FPS video. Useita automaattisia kuvaustiloja ja optical flow kamera sisänavigointiin. Kestää jopa 10 m/s tuulta ja maksimi lentonopeus on 10 m/s. Lentoaika 30 minuuttia. USB-C lataus. Uusi ohjain ja pienempi kantolaukku.

Malli WK-T210-mini-SE-STD
Merkki Walkera
Varastossa: 7
Hinta:   €  257,26
Ilman ALV
Arviot

Alle 249g, 8000x6000 kuvien tarkkuus ja 4K 30FPS video. Useita automaattisia kuvaustiloja ja optical flow kamera sisänavigointiin. Kestää jopa 10 m/s tuulta ja maksimi lentonopeus 10 m/s (ilmanopeus max. 20m/s). Lentoaika 30 minuuttia. USB-C lataus. Walkera T210 mini SE voi seurata jopa 40km/h kulkevia kohteita ja pienestä koostaan huolimatta voit lentää sitä kovallakin tuulella.

T210 Mini SE painaa alle 249g ja ei näin vaadi kuin rekisteröitymisen Trafille. Sitä voi lentää myös sisätiloissa optical flow navigoinnin ansiosta (optical flow on alspäin suunnattu kamera, joka seuraa alla olevan alueen liikettä ja voi näin auttaa dronea pitämään paikkansa myös ilman GPS yhteyttä)..

Tee ammaimaiselta näyttäviä videoita automaattisilla lentotiloilla ja kohteen seurannalla. T210 myös näyttää kohteen GPS koordinaatit ja korkeuden ja on näin loistava apu esim. kadonneiden etsinnässä..

Erittäin tarkka 48Mpix 8000x6000 kenno, jolla saat tarkkoja kuvia tai 4K 30FPS videota.

Vapaus lentää. Ei valmistajan asettamia no-fly alueita, tai pakollisia firmware päivityksiä. Voit ladata droneen oikeat lentokieltoalueet tai voit tarkistaa ne aviamaps palvelusta.

Throw to fly antaa lisää vapautta. Voit heittää dronen ilmaan ja se aktivoituu ilmassa. Näin voit käyttää dronea liikkeessä (esim. veneestä) tai paikalla missä ei ole sopivaa maastoa maasta nousuun. Dronen moottorit käynnistyvät vasta ilmalennon aikana.

Walkera pilvipalveluun voit tallentaa lentojesi lokit ja seurata drone lentojasi ja dronen käyttötunteja.

Enemmän vapautta näytöille. Voit käyttää näyttönä puhelinta tai tablettia. Pieni ja kompakti tai suuri ja selkeä. Näyttö asettuu ohjaimen yläpuolelle, joten on helppo seurata dronea ja live viideokuvaa samanaikaisesti. Näyttö yhdistyy ohjaimeen langattomasta, joten et tarvitse kaapeleita, eikä ohjain syö puhelimesi akkua.

Kaikki tulee pakattuna vahveistettuun kantalaukkuun, johon mahtuu kolme akkua (+ 1 dronessa), ohjain, muistikortit, kaapelit ja varapotkurit ja työkalut.

Tämän paketin mukana tulee drone, akku dronelle (1), normaali lähetin, USB-C latauskaapeli, käyttöohje, varapotkurit, työkalut ja muistikortti.

Kaikki varaosat ja tarvikkeet saatavana verkkokaupastamme.

Lisävarusteena saatavana:

 1. kolmen akun lataustelakka, joka toimii myös power bank:nä, esim. kännykän tai lähettimen lataukseen.
 2. Potkurisuojat, nämä soveltuvat erityisesti sisälentoon.
 3. VR-lasit, hyppää dronesi kyytii ja koe lentäminen aivan uudella tavalla.
 4. puheohjain, vapauta kätesi tai ohjaa yhdellä kädellä peukalolla ja käyttäen ohjaimen kiihtyvyysantureita ja liipasinta. Kuvaa tekemistäsi ilman ohjaina ja ohjaa dronea puhekäskyillä. Puheohjaimessa on myös majakka, jota drone seuraa. Se siis seuraa sinua automaattisesti ilman, että sinun pitää maalata itseäsi livekuvasta tai se voi seurata sinua vaikka poistut näkyvistä esim. puun taakse.

Tästä dronesta on saatavana myös viranomaisversio, jossa on mm. AES128 salaus, 4 x zoom, cybersecurity tarkistus ja muita lisäominisuuksia. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.