Ylös

  • Uutuus
 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 5 / 12
Tämä tuote on lisätty maanantaina 12 helmikuuta, 2024.

DJI MINI 4 PRO JA RC

DJI Mini 4 Pro mallissa on esteenväistö useaan suuntaan. Pitkä jopa 20km kantama.  Tässä paketissa ohjain ilman näyttöä. Käytä näyttönä älypuhelinta.

Malli DJI_Mini4_Pro_DJIRC
Merkki DJI
Varastossa: 0
Hinta:   €  668,55
Ilman ALV
Arviot

DJI Mini 4 Pro on tähän mennessä edistynein minikameradronemme. Se integroi tehokkaat kuvantamisominaisuudet, monisuuntaisen esteentunnistuksen,
ActiveShots 360° uudella manuaalitilalla ja 20 km:n FHD-videolähetyksellä tuo entistä enemmän mahdollisuuksia niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin.

Ota käyttöön aina, kun inspiraatio iskee. Alle 249 g painava Mini 4 Pro on suunniteltu joustavaan ja helppoon toimintaan.

Tallennat monimutkaisempia yksityiskohtia helposti Mini 4 Pron kameralla, jossa on 1/1,3 tuuman CMOS-kenno, jossa on Dual Native ISO Fusion, f/1.7-aukko,
ja 2,4 μm 4-in-1 pikseliä. Enemmän kohokohtia ja varjoja korkealla dynaamisella alueella tarkoittaa tinkimättömiä tuloksia jokaisessa kuvassa.

Anna eläville kohtauksille niiden ansaitsemat yksityiskohdat 4K/60fps HDR- ja 4K/100fps -videolla. 10-bittinen D-Log M ja HLG auttavat vangitsemaan upean valikoiman
värejä ja antavat lisää joustavuutta muokkauksen ja jakamisen aikana.

Säilytä jokaisen kuvattavan hetken luonnon ihme. 4K/60 fps HDR:n avulla voit jakaa auringonlaskun tai auringonnousun vivahteet todenmukaisessa laadussa.

Nauhoita 10-bittisellä D-Log M -muodolla. Luonnolliset värisävyt ja herkät täyden spektrin yksityiskohdat tarkoittavat, että Mini 4 Pro avaa ammattitason jälkituotannon ohjauksen ja 
asiantuntijatason luovan editoinnin joustavuuden.

Usein pienet asiat ovat tärkeimpiä. Säilytä kaikki monimutkaiset yksityiskohdat 48 megapikselin RAW-kuvamuodolla ja seuraavan sukupolven SmartPhotolla, joka yhdistää HDR-kuvan, kohtauksentunnistuksen ja paljon muuta.

Monisuuntainen esteentunnistus tekee Mini 4 Prosta erittäin turvallisen. Neljän laajakulmaisen näkösensorin ja parin alaspäin suuntautuvan näkösensorin ansiosta se havaitsee esteet kaikista kulmista. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) lisää turvallisuutta mahdollistamalla automaattisen jarrutuksen ja ohituksen lennon aikana.

Euroopassa Mini 4 Prolla on C0-sertifikaatti. Vakiomallisella, älykkäällä, lentoakulla saat jopa 34 minuuttia lentoaikaa, mikä varmistaa saumattoman lentämisen ja kuvaamisen ilman akkuhuolia.

Mini 4 Prossa on DJI:n O4-videolähetys. Nauti erittäin reagoivasta ohjauksesta ja sujuvasta 1080p/60fps FHD-suoratoistosta jopa 20 km:n etäisyydeltä.

Olipa kyseessä juoksu, pyöräily tai rullalautailu, äskettäin päivitetyt ActiveShots 360° -kamerat voivat tehdä erilaisia kameran liikkeitä jokaiseen kuvaustilanteeseen sopivaksi. 
Monisuuntaisen esteentunnistuksen avulla Mini 4 Pro voi suunnitella lentoreittejä ja ohittaa esteet, jolloin saadaan tasaisempia ja vakaampia dynaamisia kuvia.
Vaikka liikkuisit vain yksin, voit silti muuttua reaaliaikaiseksi ohjaajaksi, joka luo elokuvallisia videoita itsellesi ja jaettavaksi muille.