Ylös

Käyttöehdot

1. Rekisteröityminen
1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa rekisteröityä asiakkaaksi ja hyötyä rekisteröitymisen tuomat online-palveluedut (esim. tilausten reaaliaikainen seuranta), ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana VERTICAL Hobby:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut oleelliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että VERTICAL Hobby rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on maksanut tilauksensa VERTICAL Hobby verkkokaupan laskun perusteella pankkitilille, ennakkoon luottokortilla, osamaksusopimuksella tai kun tilaus on tehty postiennakkomaksulla.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on käsitelty ja lähetetty.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei kaupalla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. VERTICAL Hobby pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Posti- /bussiennakolla tilattaessa lisätään lisäksi postin/matkahuollon kulloinkin perimä posti- tai bussiennakkomaksu.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä neljään (1-4) työpäivää.
4.2. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille VERTICAL Hobby on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. VERTICAL Hobby toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.4. Kaikki VERTICAL Hobbyn toimitukset Suomessa tapahtuvat Postin tai matkahuollon välityksellä, elleivät kuluttaja ja VERTICAL Hobby muuta erikseen sovi. Ulkomaille käytämme myös GLS:n ja DHL:n toimitustapoja.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Ennakkomaksu pankkisiirrolla. Maksusuorituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksusuorituksen suuruus ja tilisiirron tilinumero selviää tilauksen yhteydessä näytettävästä laskutiedoista. Pankkisiirron viestikenttään pyydämme laittamaan tilauksen numeron
b) Korttimaksut. Vahvistetun siirron jälkeen tilaus toimitetaan asiakkaalle välittömästi. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, VERTICAL Hobby toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa PayTrail
c) Pankkien verkkomaksut. Lähes kaikkien pankkien verkkomaksut toimivat kaupassamme, Paytrail:in palvelun kautta.
d) Osamaksulla tai Laskulla. PayTrail:in palvelussa voit valita osamaksun Collector:in tai Jousto luoton kautta. Lisäksi Klarna tarjoaa lasku ja osamaksu palvelut.

6. Palautukset
6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)verticalhobby.com ENNEN tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen ALD Trade Oy, Maapallonkuja 2 B, 02210 ESPOO. Kuoreen on hyvä merkitä suurella myös sana "Asiakaspalautus". Palautuksen mukana tulee olla alkuperäinen lasku tai sen kopio. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

7. Lunastamattomat postiennakkolähetykset
7.1 Lunastamattomista, palautuneista postiennakkolähetyksistä perimme tilaajalta 10,00€. Maksu voidaan siirtää myös perintätoimiston hoidettavaksi.

8. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
8.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

9. Reklamaatiot
9.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut/puutteellinen tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa VERTICAL Hobbylle, sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)verticalhobby.com tai postitse osoitteeseen VERTICAL Hobby, Maapallonkuja 2 B, 02210 Espoo. Virheellinen toimitus palautetaan VERTICAL Hobbyn antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, VERTICAL Hobby palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle tai lähettää korvaavan tuotteen.

10. Ylivoimainen este (Force majeure)
10.1. VERTICAL Hobby ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy VERTICAL Hobbyn vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta VERTICAL Hobbyn toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

11. Riitojen ratkaisu
11.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa.

Jatka