Ylös

 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 1 / 36
Tämä tuote on lisätty maanantaina 22 kesäkuuta, 2015.

Walkera QR X350 Premium FPV, F12E, GCS, FPV kamera + OSD

QR-X350 Premium Ready to Fly FPV (RTF2) paketti,  Devo F12E FPV 2,4Ghz radiolla, jossa 5,8Ghz videolinkki, FullHD FPV kamera OSD:llä (On Screen Display), 29.6V 8s 3000mAh LiPo akku, CGS (Ground Station) ja 100W 220V tasaava laturi.  Reittipistelento (maalaa tabletilla google maps kartoissa reittipisteet), seuraa minua, kierrä kohdetta, palaa kotiin ja automaattinen nousu ja laskeutuminen. Live video lähettimen isolle näytölle.  DualGPS (GPS/GLONASS). Voidaan lentää sekä tabletilla (tai älypuhelimella) ja radiolla samanaikaisesti tai tehtävät voidaan jakaa kahdelle pilotille. Kompakti, mutta tehokas. APM pohjainen ja radiot käytettävissä mm. lennokkien tai RC-koptereiden kanssa.

Malli QR-X350-Premium-RTF4
Merkki Walkera
Varastossa: 0
Hinta:   €  1.169,35
Ilman ALV
Arviot

QR X350 PREMIUM on Walkeran uuttta lennonohjain perhettä.  Se käyttää Dual GPS (GPS ja Glonass) ja tarjoaa näin tarkemman ja nopeamman GPS fiksin. Turvallisuus on kehittynyt ja kopterissa on paneeli, joka näyttää kaikkien sensoreiden tilan. Voit nyt tarkistaa näytöstä, että kaikki on kunnossa ennen lentoonlähtöä. 

GCS (maa-asema) versiossa reittilento tabletilla tai älypuhelimella ja näet telemetria tiedot sekä radiossa, että tabletissa. Maa-asemaan ja radiota voidaan käyttää myös yhdessä vaikka opetustarkoitukseen, radiosta voidaan antaa tai ottaa pois tabletin ohjaus. Voidaan myös jakaa kahdelle pilotille eri tehtävät, jossa toinen huolehtii lentämisestä ja toinen kuvaamisesta. Reittilennossa voit maalata lentoreitin google maps pohjaisen satelliittikuvan päällä. Joten voit löytää helposti kuvauspaikalle.  FPV kameran OSD (On Screen Display) näyttää oleelliset mittaritiedot esim. FPV laseilla lentäessä (mm. korkeus, satelliitit, nopeus, GPS koordinaatit, nousunopeus, lähtopisteen sijainnin). Nyt et eksy ilmassa!.

QR X350 Premium on erittäin tehokas multikopteri pienessä paketissa. Siinä on korkeajännitteinen 8s 29,6V 3000mAh akku, joka tarjoaa pitkät lentoajat (jopa 25 minuuttia) ja korkea hyötysuhteen. Tässä on enemmän tehoa kuin monessa 500 kokoluokan kopterissa. Gimbaalit ja GoPro kokoluokan kamerat se kantaa kevyesti tuulisessakin säässä ja moottorit pysyvät viileinä. Jos tarvitset vielä enemmän nostokykyä, voidaan tämä kopteri päivittää myös X8 malliin, eli lisätä 4 moottoria alapuolelle.

Jos haluat vain pitää hauskaa, niin voit jättää gimbaalin pois ja käyttää kopteria FPV kopterina sisäisen kameran kanssa. Tämä on tehokas ja nopea kopteri, joten nopea FPV lentokin onnistuu. Sisäinen kamera tallentaa lentosi myös FullHD:nä micro SD kortille. Kopterin telemetria tiedot tallentuvat lennon-ohjaimeen.

QR X350 Premium on erittäin monipuolinen ja tehokas multikopteri pienessä koossa ja se on helppo ottaa mukaan ja toimii tuulisellakin säällä. Se perustuu avoimen lähdekoodin APM:n lennonohjaimeen ja kaikki tarvikkeet (mm. radiot ja kamerat) toimivat myös itsenäisesti, joten voit laajentaa harrastusta myös muilla tuotteilla, ostamatta kaikkea taas uudestaan. Radiossa mm. lennokki ja helikopteri ohjelmat.

Tämä on RTF2 paketti ja se sisältää seuraavat osat:

  • QR X350 Premium multikopteri lentovalmiina
  • 8s 29,6V 3000mAh High Voltage LiPo akku
  • Devo F12E täyden kantaman 2,4 Ghz lähetin telemetrialla, 5,8Ghz video vastaanotin ja iso näyttö asetuksille, videokuvalla ja telemetria tiedoilla. Lähettimeen saatavana 6, 8, 10 ja 12 kanavaisia vastaanottimia ja erillisiä videolähettimiä.
  • 100W 2-8s tasaava laturi, sisäärakennetulla 220V muuntajalla.
  • FullHD FPV videokamera, jossa sisäärakennettu 5,8Ghz (CE hyväksytty) videolähetin ja OSD. Kameraa voidaan ohjata lähettimellä.
  • GCS, eli maa-asema, jossa 2,4Ghz linkki kopteriin ja bluetooth yhteys tablettiin tai älypuhelimeen
  • Lyhyet ja korkeat laskutelineet
  • manuaalit englanniksi ja suomeksi (paperilla pika-ohjeet, täydelliset ohjeet CD:llä)

Tarvitset lisäksi

8 x AA paristoja tai 2s tai 3s 2700mAh LiPo akku lähettimelle

Voit lisäksi haluta:

G3D gimbaalin ja siihen sopivan videokameran (Ilook+ tai GoPro)