Ylös

  • -52%
  • -52%
 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 2 / 42
Tämä tuote on lisätty lauantaina 10 tammikuuta, 2015.

Walkera Scout X4 BNF2, carbon. Sis. akun ja laturin

Walkera Scout X4 on viimeinkin tullut.Tässä quadkopterissa on mm. sisäänmenevät laskutelineet, uusimmat GPS ja lennonvakautus järjestelmät (mm. osaa kiertää kohdetta, pitää paikan, seurata sinua ja palata lähtöpaikkaansa). BNF2 versio ilman lähetintä, kameraa tai gimbaalia (RX707 vastaanotin asennettuna, joten Devo sarjan lähettimen kanssa lentovalmis).

Malli WK_Scout_BNF2_carbon
Merkki Walkera
Varastossa: 1
Hinta:   €  499,19
Ilman ALV
€  241,13
Ilman ALV
Arviot

Nyt uusi Scout X4 upealla steel värityksellä BNF2 pakettina. Se sopii niin ammattimaiseen, kuin harrastelija videokuvaukseen. Kopterissa on sisäänmenevät laskutelineet, jotka antavat täyden 360 asteeen kamera kulman 3-akselisella gimbaalilla. Kopteriin voi lisätä toiset neljä moottoria, jolloin siitä tulee 8 moottorinen ja se jaksaa silloin kantaa myös ammattikäyttöön tarkoitettuja gimbaaleja ja kameroita.  HUOM. Tämä on uusin juuri ilmestynyt versio, jossa on mm. uudet nopeudensäätimet, uusin ohjelmisto ja GPS. Alkusarjan ongelmat on korjattu tässä versiossa.

Kopterin kehittyneet GPS ja variometri yhdistettynä viimeisimpiin lennonhallinta järjestelmiin ja 6-akselisiin gyroihin tekevät kopterin lennätyksestä vaivatonta ja tarjoavat automaattisia lentotiloja, kuten Kohteen kiertäminen, GPS hold ja Return to Home tilat. Kopteri osaa itse pitää tällöin paikkansa tai kiertää kohdetta ja voit itse keskittyä videokuvaukseen tai vain nauttimaan näkymistä ilmasta. Kuvauksen jälkeen voit Return to Home toiminto tuo kopterin takaisin lähtöpisteeseen, joten ei ole pelkoa, jos vaikka hukkaat kopterin asennon taivaalla. Kopterille voit tabletilla tai PC:llä ohjelmoida valmiita lentoreittejä tai voi asettaa sen seuraamaan sinua.

BNF2 version sisältää kopterin lentovalmiina sekä 6s 5200mAh akun ja Imax B6 laturin ja EU 220V virtalähteen laturille (laturi toimii kentällä 12 V jännitteellä). Kopterissa RX707 vastaanotin valmiina asennettuna ja vaatiin Devo sarjan lähettimen lisäksi (Suosittelemme F12E radiota, mutta kaikki vähintään 10 kanavaiset Devo sarjan radiot käyvät)

Huom. tuote ei ole lelu ja lentäminen tulee opetella myös itse vaikkakin kopterissa on paljon automaatti toimintoja. Suosittelemme alkuun tavallista pientä multikopteria, jolla voit opetella kopterin lentämisen turvallisesti esim. Walkera Y100 tai Hoten X.