Ylös

 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 1 / 38
Tämä tuote on lisätty torstaina 20 marraskuuta, 2014.

Walkera Scout X4 FPV, F12E, G-3D for GoPro3, ground stat. Carbon

Uusin versio Scout X4 nelikopterista. jossa DualGPS, uudet nopeudensäätimet, uusi maa-asema ja firmware .Tässä quad-kopterissa on mm. sisäänmenevät laskutelineet. Täysi versio Devo F12E FPV radiolla, jossa iso näyttö live videokuvalle kopterista, 3-akselisella gimbaalilla ja kaapelit GoPro / Ilook+ videokameralla.  Mukana tulee myös Ground station, jolla saat kopterin tiedot tablettiin ja voit tabletilla luoda lentoreittejä kopterille.

Malli WK_Scout_FPV_RTF3_CB
Merkki Walkera
Varastossa: -1
Hinta:   €  692,74
Ilman ALV
Arviot

Nyt uusi Scout X4 upealla Carbon värityksellä ja täydellisenä RTF FPV pakettina. Se sopii niin ammattimaiseen, kuin harrastelija videokuvaukseen. Kopterissa on nousevat laskutelineet, jotka antavat täyden 360 asteen kamerakulman 3-akselisella gimbaalilla. Kopteriin voi lisätä toiset neljä moottoria, jolloin siitä tulee 8 moottorinen ja se jaksaa silloin kantaa myös ammattikäyttöön tarkoitettuja gimbaaleja ja kameroita (esim. Sony RX III).

Kopterin kehittyneet GPS ja variometri yhdistettynä viimeisimpiin lennonhallinta järjestelmiin ja 6-akselisiin gyroihin tekevät kopterin lennätyksestä vaivatonta ja tarjoavat automaattisia lentotiloja, kuten kohteen kiertäminen, GPS hold ja Return to Home tilat. Kopteri osaa itse pitää tällöin paikkansa tai kiertää kohdetta ja voit keskittyä videokuvaukseen tai vain nauttimaan näkymistä ilmasta. Kuvauksen jälkeen Return to Home toiminnolla voit tuoda kopterin takaisin lähtöpisteeseen, joten ei ole pelkoa, jos vaikka hukkaat kopterin asennon taivaalla. Kopterille voit tabletilla, älypuhelimella tai PC:llä ohjelmoida valmiita lentoreittejä tai voit asettaa sen seuraamaan sinua. Mukana tulee Ground station, jolla voit liittää kopterin tablettiin/älypuhelimeen bluetooth yhteydellä ja saat tabletilla ohjelmoitua kopterin lentoradat ja näet reaaliaikaisen telemetria tiedon kopterista.

Kopterin lentäminen kaikkine omainaisuuksineen vaatii 8-kanavaisen radion. Lisäksi kameran ohjaus vaatii 1-4 kanavaa.

Täysi FPV Devo F12E  versio sisältää kopterin lentovalmiina ja Devo F12E 12 kanavaisen radion isolla värinäytöllä, jossa näet live kuvan kamerasta, 3 akselisen vakautetun gimbaalin ja kaapelit GoPro3 kameralle, sekä 6s 5200mAh akun ja Imax B6 laturin ja EU 220V virtalähteen laturille (laturi toimii kentällä 12 V jännitteellä). Sisältää siis kaiken valmiina lentämistä ja ilmakuvausta varten (Tarvitset GoPro tai iLook kameran, johtosarja valmiina).

Huom. tuote ei ole lelu ja lentäminen tulee opetella myös itse vaikkakin kopterissa on paljon automaattitoimintoja. Suosittelemme alkuun tavallista pientä multikopteria, jolla voit opetella kopterin lentämisen turvalliseosti esim. CX-10, Walkera ladybird, Y100 tai Hoten X.

Kasaaminen:Lennon valmistelut:Kompassin kalibrointi:Kohteen automaattinen kiertäminen:Ohjeet akun lataamiseen: