Ylös

Luottamuksellisuus

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen henkilötietojen käsittely

Toukokuussa 2018 astuu voimaan GPDR – General Data Protection Regulation. Yhdenmukainen henkilötietolainsäädäntö EU:ssa tukee rajat ylittävää kaupankäyntiä.

Tietosuojaseloste 23.5.2018

Rekisterinpitäjä:
ALD Trade Oy / VERTICAL Hobby
Maapallonkuja 2 B
02210 Espoo
[email protected]verticalhobby.com

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. 

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

 

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan viimeisestä tilauksesta
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Verkkokauppamme palvelin on Suomessa ja suojattu SSL salauksella. Kirjanpito ja sähköpostiarkistot säilytetään myös Suomessa.

 

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Voit muuttaa tietojasi kirjautumalla asiakastilillesi. Voit siellä myös peruuttaa tilaamasi asiakaskirjeen. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sivuilta uuden salasanan, joka toimitetaan rekisteriin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jatka