Ylös

  • Uutuus
  • Uutuus
 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 1 / 12
Tämä tuote on lisätty perjantaina 15 toukokuuta, 2020.

JIMU Trackbots kit robottirakennussarja

Jimu Robot Jimu Robot Trackbots kit opettaa robottien rakentamisen ja ohjelmoinnin nuorille. 190 osaa, kuusi servoa, IR sensori ja keskusyksikkö. Ohjaa älypuhelimella tai ohjelmoi tekemään temppuja. Interaktiiviset ohjeet Tankbot mallin tekemiseen, jonka jälkeen voit opetella tekemää omia robottimallejasi. Vain mielikuvitus on rajana.

Malli UBTtech-JIMU-Trackbots
Merkki UBTECH
Varastossa: 1
Hinta:   $  129.22
Ilman ALV
Arviot

Jimu Robot Trackbots kit
Palkittu Jimu Robot Tankbot on robottirakennussarja, jota voit ohjata ja ohjelmoida älypuhelimella tai tabletilla. Interaktiivinen 3D rakennusohje tankkirobotille ja valmiita toimintoja, joilla ensimmäisen mallin rakentaminen ja ohjelmoinin oppiminen helppoa. Taitojen kehittyessä voit tehdä omia Robotteja ja yhdiställä muiden Jimu sarjojen osia tai hankkia lisää erillisiä antureita.

Ohjelmoinnissa voit käyttää valmiita makroja tai luoda omia liikesarjoja, jotka tallennat makroksi. Isojen liikesarjojen toteutus sitten helppoa yhdistämällä makroja. Makroja voi ohjelmoida helposti myös "animoimalla", eli liikuttamalla servoja (käsiä, pyöriä yms.) haluttuihin asentoihin ja tallentamalla liikesarjan pätkä kerrallaan.

Jaa omat liikesarjasi, kuvia robotistasi tai makrosi Jimun verkkopalvelussa tai lataa ideoita muilta.

Ominaisuudet:
Materiaali: ABS, ABS+PC –muovi
Akku: 1200mAh litiumpolymeeriakku
Yhteensopivuus: Android 4.0.3 tai uudempi, IOS7.0 tai uudempi
Ohjaustapa: Bluetooth3.0/4.0 BLE+EDR
Pakkaukseen sisältyy: 6x servomoottoria, 1x IR sensori, 1x pääohjausyksikkö, 1x litium-ioniakku, 1x laturi, 190 yhteenliitettävää osaa, pikaopas, ilmainen JIMU Robot -sovellus