Ylös

 
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Edellinen
Seuraava
Tuote 16 / 20
Tämä tuote on lisätty tiistaina 24 maaliskuuta, 2020.

DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Pro on erinomainen kuvauskäyttöön soveltuva multikopteri. Sen laadukas ja herkkä kamera ja pieni koko tekee siitä työkalun, joka on helppo kuljettaa mukana. Jopa 31 minuutin lentoaika. Esteiden väistö kaikkiin suuntiin. Kuvaa 4K-tarkkuudella Dlog-M:n tai 4K HDR:n kanssa

Malli DJI-Mavic-2-Pro
Merkki DJI
Varastossa: 0
Hinta:   €  1.205,65
Ilman ALV
Arviot

DJI Mavic 2 Pro multikopteri on erinomainen työkalu vaativalle kuvaajalle, HDR-videon tuki, Hyperlapse-ominaisuus, esteiden tunnistus ja 31 minuutin lentoaika tarjoavat mahtavan valikoiman vaihtoehtoja kuvaukseen.

Kamera tuuman kennolla
Mavic 2 Pro on varustettu Hasselblad L1D-20c kameralla, joka käyttää Natural Color Solution (HNCS) -teknologiaa upeiden 20 megapikselin ilmakuvien ottamiseen yksityiskohtaisella laadulla ja kauniilla väreillä.

Upea värimaailma
Tallenna pienimmätkin värierot 10-bittisen Dlog-M-väriprofiilin ansiosta, joka myös tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet värien muokkaukseen jälkikäteen. Profiili tallentaa yli miljardi väriä ja tekee kuvien valoista ja varjoista upean yksityiskohtaiset.

CMOS-kenno
Uuden 1-tuumaisen CMOS-kennon aktiivinen tunnistusalue on neljä kertaa tehokkaampi kuin alkuperäisessä Mavic Prossa. Suuri kenno takaa myös paremman toiminnan hämäräkuvauksessa laajemman ISO-alueen ansiosta (max. 12 800).

HDR-video
Kamera tallentaa 4K-videokuvaa korkeammalla bittinopeudella ja edistyneellä H.265-pakkauksella. Toista videot HLG-ominaisuudella varustetuista 4K-televisioista ja näet sisällön todenmukaisilla väreillä, kirkkaammalla laadulla ja syvemmällä kontrastilla.

Hyperlapse
Hyperlapse-ominaisuuden ansiosta drone kykenee kuvaamaan vakaita ilmakuvia ja prosessoimaan ne automaattisesti, jotta voit luoda ammattimaisia aikaviivevideoita helposti napin painalluksella.

Parannetut HDR-kuvat
Mavic 2 Pro -dronen parannettu tekniikka sulauttaa kuvasarjan yhdeksi selkeäksi kuvaksi ilman haamukuvia tai muita ei-toivottuja vääristymiä. JPEG- ja RAW-formaatin kuvat voidaan tallentaa suoraan microSD-kortille ja niitä voi muokata jälkikäteen.

Videon siirto
OcuSync 2.0 -videonsiirtojärjestelmän parannetut ominaisuudet takaavat pidemmän siirtoetäisyyden ilman häiriöitä sekä korkeamman videolaadun.

Lento
Paranneltu FlightAutonomy-järjestelmä ja hiljaiset propellit tarjoavat sujuvamman, hiljaisemman lentokokemuksen, mikä lisää turvallisuutta eikä häiritse muita.

Esteiden tunnistus
Drone tunnistaa ja välttää esteitä lennon aikana. Anturit sijaitsevat dronen kaikilla puolilla, mikä takaa turvallisemman lennätyksen.

Nopea seuranta
Esteettömissä ympäristöissä drone seuraa kuvattavaa kohdetta, kuten autoa tai venettä, jopa 72 km/h nopeudella. Se pystyy myös ennakoimaan niiden liikkeitä, joten vaikka auto kulkisikin sillan alta, se ei katoa dronen seurannasta.

Tarkka tunnistus
ActiveTrack 2.0 -ominaisuus vie tarkkuuden uudelle tasolle. Sen avulla Mavic 2 Pro kartoittaa kolmiulotteisen näkymän ympäristöstään kameran ja etuosan antureiden avulla.

Myyntipakkaukseen sisältyy
- Drone
- Kauko-ohjain
- Intelligent Flight -akku
- Laturi
- Virtajohto
- 3 paria roottoreita
- RC-kaapeli (Lightning-liitäntä)
- RC-kaapeli (Micro-USB -liitäntä)
- RC-kaapeli (USB-C -liitäntä)
- Gimbaalin suoja
- Yhteyskaapeli (USB 3.0)
- Suuri RC-kaapelikiinnike
- 2 pientä RC-kaapelikiinnikettä
- Varaohjainsauvat (pari)